lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulukuu starttaa!

Jep, näin tulee taas käymään. Vuosi on menny nopeesti ja joulukuu lähestyy, sekä sitten se aina ihana jouluaatto.

Mmm, aattelin tehä postauksen joululahjatoiveista. Ja niitähän sitten riittää. Onhan mulla toki muutakin sanottavaa, esimerkiks tästä laittamastani kyselystä ja tulevasta videopostauksesta.










Okei, ei näitä nyt niin hirveesti tullukkaa. Mut en saa empiltäkään noita kun muutaman, koska kallis kauppa, huh. Haluun ton batman-hupparin ainaski. Pakko oli toivoo reppuu ku on olkapää menos paskaa suuntaa ton puman laukun takii. Niin ja kaikkii seinälippui, julisteit yms. toivon, mut niit en jaksanu alkaa tähä laittaan. Just Dance 2014 - haha. Pakko saada. Tanssiminen on mahtavaa ja hienoo et jotku osaa sitä, tos on ihan semihyvii biisei, joiden mukana on sitte kiva heiluu.

Videoo olin laittamas tuleen eilen, tai siis kuvasin kun pääsin koulusta. Muistin vasta kuvattuani, et se kamera... sitä ei voi pitää pystypäin. Saatana. Täytyy kuvaa vaakatasossa kaikki, koska en todellakaan ala kääntelemään niitä, enkä oikeastaan koneella pystykään. Joo, tiedän, että videonmuokkausohjelmilla tai vastaavilla pystyy, mutten sellasia tähän omista.

Ja seuraava  video tulee todennäkösesti ensviikolla, sillä kysely loppuu tuolloin. Mitä mieltä ootte jonkunlaisesta "joulukalenterista?" Videoista taikka postauksista tänne, vai kenties molempia? Laittakaa tähän tota ' :) ' hymiötä tulemaan, niin tiedän, alanko semmosta tekemään ja mitä ootte mieltä. :) Eipä muuta

- mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti